Vincent ‘Vinny’ Chase

Han er en af Hollywoods største filmstjerner, kvindebedårer og en vaskeægte livsnyder – Vincent ‘Vinny’ Chase er hovedpersonen i tv-serien Entourage. I dette indlæg får du konkrete tips og tricks til at få samme sløsede og afslappede stil som Vince – Endda med links til udvalgte netbutikker, hvor du kan købe tøjet med det samme.

Dette billede fra en af de første sæsoner af serien, viser det faste ‘hold’ i serien Entourage. Fra venstre Drama, Turtle, Vince, Eric og Ari Gold. På dette billede bærer Vince en orange polo, et mørkebrunt bælte med et stort spænde, et par sorte jeans og et par hvide sneakers.

På dette billede er holdet igen samlet. Vi kan desværre kun se Vince’s skjorte, som er en ganske almindelig sort oxford-skjorte.

På dette billede – der er et trailer-shot til sæson 3 – bærer Vince en grøn poloshirt, det samme brune bælte som på det første billede, et par ganske almindelige blå jeans og et par blå sneakers med orange snørebånd – Uden på det hele har han en brun læderjakke.

Dette billede er fra en af de senere sæsoner af serien. Her bærer Vince en blå v-neck-trøje, det samme brune bælte som han ofte har på, et par blå jeans og en army-grøn militærjakke. Hans sko er ikke synlige på billedet, men vi skyder på at han har et par brune eller råhvide sneakers på.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s