Salvatore ‘Turtle’ Assante

Turtle er en speciel TV-karakter. I den amerikanske succes-serie Entourage spiller han nemlig en hovedrolle, selvom han blot agerer privatchauffør og kurer for sin barndomsven Vincent Chase, der er skuespiller. Her på siden kan du aflure Turtles street-inspirerede tøjstil, og vi har endda lagt links ind til de enkelte stykker tøj, så du kan købe dig til Turtle-stilen med det samme.

På dette billede er Turtle iført en hvid kasket, en striktrøje med et skotskternet mønster og en hvid t-shirt/undertrøje. Skoene kan vi ikke se på billedet, men da Turtle er inkarneret sneaker-fan med flere hundrede par, må vi formode at han bærer den slags fodtøj på også dette billede.

Her på billedet er Turtle i færd med at tale i telefon, iført et farvekoordineret outfit, bestående af en hvid og lilla kasket, en lilla football-trøje, en hvid t-shirt/undertrøje og et par mørke baggy-jeans.

På dette billede bærer Turtle en orange kasket, en hvid t-shirt med orange motiv og et ur med nato-rem. Det er svært at se hvilke bukser han har på, men vi skyder på et par mørke eller mørkeblå jeans.

Vince, Drama og Turtle fra venstre til højre. Her er Turtle iført grøn kasket, matchende baseball-trøje og et par hvide shorts, som vi formoder matcher trøjen fra New York-holdet Yankees

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s