Johnny ‘Drama’ Chase

I den populære amerikanske tv-serie Entourage, spiller den amerikanske skuespiller Kevin Dillon den fiktive karakter Johnny ‘Drama’ Chase, oftest forkortet Drama. I serien er Johnny Drama en lettere falleret skuespiller, der lever af at agere privatchauffør og kok for sin bror, den succesfulde skuespiller Vincent ‘Vinny’ Chase. Her kan du få samme ærke-amerikanske stil som Johnny Drama – Endda med links til udvalgte webshops, så du kan købe tøjet med det samme.

På dette billede bærer Johnny Drama en hvid tanktop, et sort bælte og et par nålestribede bukser. Dette look er meget sigende for Drama, som ofte går med tanktops i forskellige farver og variationer.

Her er Drama anderledes velklædt – i hvert fald i forhold til sin personlige standard. Looket består af en sort skjorte med hvide knapper, et mørkebrunt læderbælte med sølvspænde og et par mørke jeans.

På dette billede er en afslappet Drama iført langærmet t-shirt fra Ed Hardy, er par mørkegrønne shorts og et dresswatch med brun læderrem.

Drama spiller pool iført baggy hvid skjorte og selvfed attitude.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s