Eric ‘E’ Murphy

I TV-serien Entourage spiller Kevin Connolly den amerikanske filmagent Eric ‘E’ Murphy, som oftest bare kaldes ‘E’. I forhold til resten af slænget skinner det tydeligt igennem, at ‘E’ er mest seriøs omkring sin personlige fremtoning og karriere. Han foretrækker længerevarende forhold frem for one-night-stands og går ofte i jakkesæt og ‘pænt’ tøj. Her kan du få den samme casual business-stil som Eric Murphy fra Entourage.


På dette billede fra en af de senere sæsoner af Entourage, bærer ‘E’ en sort v-neck pullover over en hvid skjorte, og et par klassiske grå bukser. Han bærer som oftest klassiske herresko af sort læder, så for at ramme dette look fuldstændig er disse sko et uundværligt element.

Trøjen og skjorten er den samme som på billedet herover, men bukserne er anderledes. De er her erstattet af et par mørkeblå jeans, kombineret med ‘E’s yndlingsgadget – iPhone.

Når ‘E’ har sin vante gang på kontoret, er det som regel iført en skjorte, et par klassiske bukser og lædersko. Det kan fejlagtigt se ud som at Eric har bare tæer på dette billede, men der er tale om grå herresko, kombineret med et par mørke bukser og en mørkelilla skjorte.

‘E’ kan også være afslappet. Flankeret af resten af holdet, optræder han her iført grå striktrøje og blå jeans.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s